Tuotekuvaus

1-osaisessa tyhjennettävässä Alterna Free Hide-away -pohjassa pohjalevy on kiinnitetty pysyvästi pussiin. Pussia vaihdettaessa koko stenttiside poistetaan ja vaihdetaan.

1-osaisia ​​tyhjennettäviä Alterna Free Hide-away -sidoksia on saatavana tasaisella tai kuperalla pohjalevyllä. Laaja valikoima sisältää useita eri kokoja valmiiksi leikattuja ja leikattuja ja erikokoisia laukkuja, saatavana läpinäkyvinä tai värillisinä.

Spiraalin muotoinen, turvallinen ja ihoystävällinen pohjalevy

Alternan spiraalilevy on valmistettu materiaaleista, jotka takaavat turvallisuuden ja suojan:

  • tarttuu tiiviisti ihoon
  • imee kosteutta iholta ja suojaa ihoärsytykseltä

Mukava ja huomaamaton laukku

Valutettavassa 1-osaisessa Alterna Free Hide-away -mallissa on useita ominaisuuksia mukavuuden ja huomaamattomuuden takaamiseksi:

  • Piilotettu hana - hana on helppo tyhjentää ja puhdistaa, ja siinä on tarranauha helppo kääntää piilotettuna - ilman suljinta.
  • Tehokas suodatin - sisäänrakennettu kolmikerroksinen suodatin vähentää pussin pullistumista ja neutraloi hajuja.
  • Pehmeä taustakangas - vahva ja vettä hylkivä kangas on helppo kuivata pesun tai kylvyn jälkeen.

Kuparit pohjalevyt vaikeisiin aukkoihin

Alterna Free Hide-away 1-osaisia ​​tyhjennettäviä pohjalevyjä on saatavana kahtena eri kuperuusasteena, jotka on suunniteltu vaikeisiin aukkoihin, esimerkiksi jos aukko on vedetty sisään tai sijoitettu ihon taitokseen. Se painaa aukon ympärillä olevaa ihoa, mikä vähentää vuotoriskiä työntämällä aukkoa varovasti ulospäin.

Kupera valo:
Liuos, joka soveltuu hieman sisään vedettyyn peräaukkoon, mikä lisää turvallisuutta luomalla kevyen vatsan paineen.

Kupera:
Liuos, joka soveltuu poistettuihin onteloihin, ihon taittumiin ja arpiin, mikä lisää varmuutta luomalla kohtalaista tai suurempaa painetta vatsaan.

Kysy anestesiologiltasi lisätietoja kuperista levyistä.