Tuotekuvaus

2-osainen Alterna on rengaskiinnitys, joka tekee kiinnityksestä erityisen varman.
  • Pussi kiinnittyy tiiviisti pohjalevyyn mekaanisella kiinnitysjärjestelmällä. Korvin kuultava napsaus varmistaa, että pussi on lukittu tiiviisti pohjalevyyn.
  • Ennen lukitsemista pussia voidaan kääntää haluttuun asentoon irrottamatta pussia pohjalevystä.
  • Pussi voidaan irrottaa spiraalin muotoisesta kiinnittyvästä pohjalevystä, jotta pohjalevyä ei tarvitse vaihtaa joka kerta pussia vaihdettaessa.

2-osaisia Alterna-avannesidoksia on saatavana vakio- tai pitkäaikaiseen käyttöön sopivilla pohjalevyillä, tasaisena tai tai kuperana. Ne voidaan yhdistää tyhjennettävään tai suljettuun pussiin tai virtsa-avannepussiin sekä muihin ratkaisuihin, kuten yöpusseihin ja minicap-sidoksiin. Laaja valikoima koostuu pohjalevyistä, joissa on valmiiksi leikattu tai leikattava aukko sekä erikokoisista pusseista, joita on saatavana läpinäkyvinä tai värillisinä.

Spiraalin muotoinen varma ja ihoystävällinen pohjalevy

Spiraalin muotoinen Alterna-pohjalevy on valmistettu materiaaleista, jotka takaavat varmuuden ja suojan:
  • Kiinnittyy tiiviisti ihoon
  • Imee iholta kosteutta ja suojaa ihon ärsyyntymiseltä

Alterna Extra -pohjalevy antaa lisäsuojaa aggressiivisia eritteitä vastaan. Se sopii henkilöille, joilla on ohutsuoliavanne tai virtsa-avanne, jonka erite on niin voimakasta, että tavalliset pohjalevyt rikkoutuvat liian nopeasti.

Kuperat pohjalevyt vaikeisiin avanteisiin

2-osaisia Alterna-pohjalevyjä on saatavana kahdella eri kuperuusasteella, jotka on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne punoittaa tai on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa painetta avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulospäin.


Convex light:

Hieman vetäytyneeseen avanteeseen sopiva ratkaisu, joka lisää varmuutta luomalla kevyen paineen vatsaan.


Kupera:

Vetäytyneisiin avanteisiin, ihopoimuihin ja arpiin sopiva ratkaisu, joka lisää varmuutta luomalla kohtalaisen tai suurehkon paineen vatsaan.

Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja kuperista levyistä.