Tuotekuvaus

Brava® Ihonsuojarengas on suunniteltu estämään ohivuodot ja suojaamaan ihoa. Se perustuu polymeerikoostumukseen, joka antaa kaksinkertaisen suojauksen. Sitä on helppo muotoilla, joten se asettuu tiiviisti avanteen ympärille, ja se voidaan asettaa sellaisiinkin ihon kohtiin, joissa on uurteita, ryppyjä ja poimuja. Poistaminen sujuu helposti ja siististi, eikä jäämiä juuri jää iholle.

Tärkeimmät edut

Rengas peittää avanteen ja pohjalevyn välin täyttämällä pohjalevyn alla olevan ihon poimut. Uuden polymeerikoostumuksen ansiosta rengas suojaa hyvin runsaalta eritevuodolta, joten se ei haurastu tai rikkoudu sen kanssa kosketuksiin pääsevistä eritteistä.

Uusi polymeerikoostumus auttaa ylläpitämään ihon terveyttä kahdella eri tavalla. Ensinnäkin se imee kosteutta ihon pinnalta. Toiseksi siitä jää poistettaessa mahdollisimman vähän jäämiä iholle. Näin iho on helpompi puhdistaa.

Brava® Ihonsuojarengas on helppo muotoilla, joten se asettuu tiiviisti avanteen ympärille, ja se voidaan asettaa sellaisiinkin ihon kohtiin, joissa on uurteita, ryppyjä ja poimuja. Rengas pysyy tiiviisti paikoillaan, mutta poistettaessa sen voi vetää siististi ja helposti pois iholta.