Go to content.
Tuote lisätty
0 Tuote(Tuotteet)
Tilaukseni

Easiflex® Multichamber virtsa-avannepussi

Spiraalin muotoinen varma ja ihoystävällinen pohjalevy. Easiflex on 2-osainen pohjalevyn tarrakiinnitysjärjestelmä, joka kiinnittää ainutlaatuisen spiraalin muotoisen pohjalevyn varmalla ja joustavalla kiinnityksellä.

Tuotekuvaus

Easiflex on 2-osainen avannesidos, jossa on tarrakiinnitys ja 1-osaisen avannesidoksen edut – ainutlaatuinen yhdistelmä varmuutta ja joustavuutta.

  • Pussi kiinnittyy tiiviisti pohjalevyyn vahvalla tarrakiinnityksellä.
  • Tarrakiinnitys on joustava ja antaa liikkumisen vapautta, mikä tekee Easiflex-sidoksesta mukavan ja huomaamattoman käyttää.
  • Pussi voidaan irrottaa pohjalevystä, jotta pohjalevyä ei tarvitse vaihtaa joka kerta pussia vaihdettaessa.

Easiflex Multichamber -virtsa-avannepusseja on saatavana perus- tai pitkäaikaiseen käyttöön, kuperalla tai tasaisella pohjalevyllä. Valikoima koostuu pohjalevyistä, joissa on valmiiksi leikattu tai leikattava aukko ja joita on saatavana kirkkaana tai värillisenä.

Spiraalin muotoinen varma ja ihoystävällinen pohjalevy

Spiraalin muotoinen Easiflex-pohjalevy on valmistettu materiaaleista, jotka takaavat varmuuden ja suojan:
  • Kiinnittyy tiiviisti ihoon
  • Imee iholta kosteutta ja suojaa ihon ärsyyntymiseltä

Easiflex Extra -pohjalevy antaa lisäsuojaa aggressiivisia eritteitä vastaan. Se sopii henkilöille, joilla on ohutsuoliavanne tai virtsa-avanne, jonka erite on niin voimakasta, että tavalliset pohjalevyt rikkoutuvat liian nopeasti.

Mukava ja huomaamaton pussi

Easiflex Multichamber -virtsa-avannesidoksessa on useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:
  • Takaiskuventtiili - estää virtsaa huuhtoutumasta takaisin avanteesta, mikä vähentää virtsatulehduksien riskiä.
  • Piilotettava hana - helppo käyttää ja voidaan taittaa piiloon, kun se ei ole käytössä. Tämä estää hanan hankautumista reiteen ja parantaa mukavuutta ja huomaamattomuutta.
  • Monikammiopussi on jaettu taskuihin, joten virtsa jakaantuu tasaisesti pussiin. Näin se pysyy ohuena ja huomaamattomana ja hölskymisen ääni pienenee.

Convex light vaikeisiin avanteisiin

Easiflex Multichamber -virtsa-avannepusseja on saatavana Convex light -pohjalevyjen kanssa. Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.

Suositellut tuotteet