Tuotekuvaus

1-osaisessa suljetussa SenSura-avannesidoksessa kaksikerroksinen pohjalevy on pysyvästi kiinni pussissa. Pussia vaihdettaessa koko avannesidos poistetaan ja vaihdetaan.

1-osaisia suljettuja SenSura-avannesidoksia on saatavana tavallisella tai kuperalla pohjalevyllä. Laajassa valikoimassa on useita erikokoisia valmiiksi leikattuja ja leikattavia sekä erikokoisia pusseja, joita on saatavana kirkkaana tai beigenä, tarkastusikkunalla tai ilman. Tarkastusikkuna on läpinäkyvä ikkuna, joka helpottaa pohjalevyn asettamista avanteen ympärille ja siinä yhdistyvät beigen pussin huomaamattomuus ja ikkunan kätevyys.

SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:

  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihonsuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta


Mukava ja huomaamaton pussi

Suljetussa 1-osaisessa SenSura-avannesidoksessa useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:
  • Sisäänrakennettu suodatin - vähentää pussin pullistumista ja neutraloi hajuja.
  • Irrotuskorvake - tekee pohjalevyn irrottamisesta helppoa jättämättä jäämiä iholle, mikä tekee sidoksen vaihtamisesta miellyttävämpää
  • Pehmeä taustakangas - vahva ja vettä hylkivä kangas on helppo kuivata pesun tai uimisen jälkeen


Convex light vaikeisiin avanteisiin

1-osaisia suljettuja SenSura-avannesidoksia on saatavana kuperalla Convex Light -pohjalevyllä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.