Tuotekuvaus

Erittäin suuri tilavuus

SenSura Click Magnumissa yhdistyvät ainutlaatuinen kaksikerroksinen SenSura-pohjalevy ja irrotettava pussi, joka on suunniteltu tilanteisiin, joissa tarvitaan lisää tilavuutta. Se on suuren tilavuuden ratkaisu leikkauksen jälkeiseen käyttöön ohutsuoliavanneleikatuille.
  • Tehokas tyhjennys suuren suppilon muotoisen hanan kautta
  • Voidaan kiinnittää yöpussiin, mikä vähentää tukkeutumisen riskiä ja takaa häiriöttömän unen.
SenSura Click Magnum on saatavilla SenSura- tai SenSura Xpro -pohjalevyllä, tasaisena tai kuperana. Valikoimassa on erikokoisiin pohjalevyihin sopivia beigejä pusseja.


SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:
  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihonsuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta
SenSura Xpro -pohjalevy antaa lisäsuojaa aggressiivisia eritteitä vastaan. Se sopii henkilöille, joilla on ohutsuoliavanne tai virtsa-avanne, jonka erite on niin voimakasta, että tavalliset pohjalevyt hajoavat liian nopeasti.


Convex light vaikeisiin avanteisiin

SenSuran pohjalevyt ovat saatavina kevyesti kuperina Convex Light -levyinä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.