Tuotekuvaus

SenSura Mio Baby -pohjalevy on suunniteltu erityisesti vauvoille, joilla on avanne pienissä, pyöreissä vatsoissaan. Pohjalevy on suunniteltu BodyFit Technology® -teknologian avulla, joten se sopii vauvan kehon muotoihin ja rajalliseen tilaan, mutta ottaa huomioon myös hauraan ihon ja yleensä aggressiivisen eritteen. BodyFit Technologyn avulla pohjalevy tarjoaa pitkän käyttöajan tinkimättä ihoystävällisyydestä. Pehmeä laippa on suunniteltu hellävaraiseen avannepussin asettamiseen niin, ettei vatsan alueelle kohdistu juurikaan painetta. Pohjalevyn elastisuus tasapainottaa vauvan ihon pH-tasoa, eikä siinä ole esileikattua aukkoa, joten sen voi sovittaa vaikka kahdelle avanteelle.

Tärkeimmät edut

SenSura® Mio Baby -pohjalevyssä on käytetty BodyFit Technologya®, joka varmistaa istuvuuden erilaisille vartalonmuodoille ja sopivuuden, mikäli vauvalla on useampia avanteita. Pohjalevy tasapainottaa vauvan ihon pH-tasoa ja muotoutuu hellävaroen kehon kaariin.

Kiinnitysmekanismi sisältää pehmeän laipan, jotta avannepussi voidaan kiinnittää pohjalevyyn hellävaroen ja mahdollisimman vähäisellä paineella vauvan vatsan alueelle.

Pohjalevyssä ei ole aloitusaukkoa, joten se voidaan mukauttaa sopimaan myös kahdelle avanteelle.