Tuotekuvaus

1-osainen SenSura® Mio Kids -avannesidos on suunniteltu BodyFit Technologyn® avulla, jotta se mukautuisi lasten pieniin ja pyöreisiin vatsanmuotoihin. Ihoystävällinen, tähdenmuotoinen elastinen pohjalevy ja erityiset tukivyöhykkeet avannesidoksen reunoilla lisäävät sen joustavuutta avanteen ympärillä ja varmistavat, että lapset voivat liikkua vapaasti.Avannepussissa on ainutlaatuinen, ympyränmuotoinen suodatin, joka todistettavasti estää tukkeutumista ja vähentää avannepussin pullistumista jopa 61 %*.

Avannesidoksen neutraalinvärinen, vettä hylkivä ja miellyttävä tekstiilimateriaali on huomaamaton ja näyttää vähemmän terveydenhuollon tarvikkeelta.

*Coloplast, kliininen tutkimus, 2010, 61 % ohutsuoliavannepotilailla, 53 % paksusuoliavannepotilailla.

Tärkeimmät edut

Elastinen pohjalevy on ihoystävällinen ja tähdenmuotoinen, jotta sen erityiset siivekkeet sopisivat lasten pieniin, pyöreisiin vatsanmuotoihin ja jotta se olisi mahdollisimman joustava.

Avannesidoksen reunalla on erityisiä tukivyöhykkeitä, jotka lisäävät sidoksen joustavuutta avanteen ympärillä, mikä varmistaa optimaalisen liikkuvuuden.

Tämän tarkkaan suunnitellun suodattimen on todistettu estävän tukkeutumista ja vähentävän avannepussin pullistumista jopa 61 %*

*Coloplast, kliininen tutkimus, 2010, 61 % ohutsuoliavannepotilailla, 53 % paksusuoliavannepotilailla.