Tuotekuvaus

SenSura Mio Concave on ensimmäinen tuote, joka on erityisesti suunniteltu sopimaan ulospäin kohollaan oleville alueille, esim. tyrille ja pullistumille. Kaareva, tähdenmuotoinen pohjalevy istuu varmasti ulospäin kohollaan olevien alueiden päälle. Tähdenmuotoisen pohjalevyn ulkoreunat myötäilevät vartaloa rypistymättä tai taittumatta. Keskiosan vakauttava rengas antaa avanteelle tarvittavaa lisätukea ja auttaa löytämään kohdan, minne kohdistaa painetta asetettaessa sidosta paikalleen. Elastinen pohjalevy ja tukivyöhykkeet myötäilevät vartalon liikkeitä. Yhdessä kaikki mainitut edut takaavat paremman tarttumapinnan pohjalevyn ja ihon välillä.

Tärkeimmät edut

SenSura® Mio Concave on suunniteltu erityisesti henkilöille, joiden avanne sijaitsee ulospäin kohollaan olevan alueen päällä. Kaareva, tähdenmuotoinen pohjalevy istuu hyvin ulospäin kohollaan olevien alueiden, kuten esim. tyrät ja pullistumat, päälle. Tähdenmuotoisen pohjalevyn ulkoreunat myötäilevät vartaloa rypistymättä tai taittumatta. Elastinen pohjalevy ja tukivyöhykkeet varmistavat, että tuote myötäilee vartalon liikkeitä ja vakauttava rengas pohjalevyn keskellä varmistaa, että tuote istuu vakaasti avanteen ympärillä.

Kaarevan, tähdenmuotoisen pohjalevyn asettaminen oikeaan kohtaan on helppoa. Kun pohjalevy on oikeassa kohdassa, siivekkeet käännetään ulospäin kohollaan olevan alueen päälle, jotta se istuu hyvin
- ilman ryppyjä ja taitoksia.

SenSura® Mio Concaven ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka todistetusti vähentää pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.