Tuotekuvaus

SenSura® Mio Convex on kupera, jotta se istuu varmasti epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen. Yhdistettynä elastiseen pohjalevyyn se on varmempi* ja mukautuu entistä paremmin kehon muotoihin. Suodattimen ja pussin muotoilun ansiosta se on huomaamaton.

Tärkeimmät edut:

 • Mukautuva kupera pohjalevy sisäänrakennetulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän varmuutta ja joustavuutta.
 • Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin.
 • Neutraalin harmaa kangas on mahdollisimman huomaamaton ja näyttää luonnolliselta.
 • Ympyränmuotoinen suodatin vähentää todistetusti pullistumista.

SenSura Mio Convexin yksiosaisessa tyhjennettävässä avannesidoksessa elastinen kupera pohjalevy on pysyvästi kiinni pussissa. Pussia vaihdettaessa koko avannesidos poistetaan ja korvataan uudella. SenSura Mio Convexin yksiosainen tyhjennettävä avannesidos on saatavilla usean erilaisen kuperan pohjalevyn kanssa: valittavina ovat Soft, Light ja Deep. Jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva vaihtoehto.

Soft on erinomainen vaihtoehto avanteille, joiden aukko on ihon pinnan yläpuolella ja jotka tarvitsevat tukea avannetta ympäröivän alueen haastavuuden vuoksi.

Light sopii avanteille, joiden aukko on ihon pinnan tasolla ja jotka tarvitsevat hellää avustusta ulos työntymiseen, sekä syvällä sijaitseville alueille, joilla tarvitaan kuperuutta riittävän vakauden varmistamiseksi.

Deep on tarkoitettu avanteille, joiden aukko on ihon pinnan alapuolella ja jotka tarvitsevat merkittävää apua ulos työntymiseen, sekä syvällä sijaitseville alueille, joilla tarvitaan erittäin kuperaa pintaa vakauden varmistamiseksi.

Lisäksi SenSura Mio Convexia saa erilaisissa ennakkoon muokatuissa muodoissa ja erikokoisilla aukoilla, joita voi mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti. Pusseja on monenkokoisia sekä läpinäkyvinä että tarkistusikkunalla.

--------------------

* Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

Tärkeimmät edut

Kaksi vartaloa eivät koskaan ole samanlaisia. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – vartalon muodot eivät välttämättä pysy samanlaisina koko päivää tai kun olemme liikkeellä. Siksi voi olla haastavaa löytää sopiva tuote.’’

 • SenSura Mio Convexissa on mukautuva kupera kuori ja elastinen pohjalevy, jotka mahdollistavat entistä vakaamman istuvuuden* epätasaisiin ihoalueisiin, syvällä sijaitseviin alueisiin ja avanteisiin, jotka tarvitsevat tukea tai apua ulos työntymiseen.
 • Mukautuva kupera pohjalevy integroidulla joustoverkolla mahdollistaa ainutlaatuisen yhdistelmän vakautta ja joustavuutta, joten sen käyttäjä tuntee olonsa entistä mukavammaksi eikä hänen tarvitse olla huolissaan.
 • Elastinen pohjalevy varmistaa, että tuote voi venyä ja palautua sitten alkuperäiseen muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihmisen iho, myös SenSura Mio Convex on elastinen, joten se venyy ihon mukana, kun vartalo liikkuu.

  --------------------

  * Verrattuna eniten käytettyihin avannesidoksiin.

Uusi SenSura Mio Convex näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

 • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio Convex tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen
 • SenSura Mio Convexin väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
 • SenSura Mio Convex ei yritä imitoida kehon muotoja. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta sen käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi.

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

 • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Esisuodattimen ansiosta ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, jolloin suodattimen läpi pääsevä ilmavirtaus kestää kauemmin ja pullistumista ilmenee vähemmän.
 • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.