Tuotekuvaus

Pussin lisätilavuutta varten

1-osaisessa SenSura Mio High Output -avannesidoksessa yhdistyy ainutlaatuinen elastinen SenSura Mio -pohjalevy, suurempi pussi ja pehmeä tyhjennyshana, joilla saavutetaan toimiva kokonaisuus. Se on suuren tilavuuden ratkaisu leikkauksen jälkeiseen käyttöön ohutsuoliavanneleikatuille.

• Tehokas tyhjennys pehmeän tyhjennyshanan kautta.
• Voidaan yhdistää yöpussiin, mikä vähentää avannesidoksen vaihtamisen tarvetta yön’ aikana.

SenSura Mion 1-osaista High Output -avannesidosta on saatavilla sekä neutraalin harmaana että läpinäkyvänä pussina, jossa on asteikko, jonka avulla voidaan arvioida eritteen määrä.

SenSura Mion elastinen pohjalevy – mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin ja myötäilee vartalon luonnollisia liikkeitä

SenSura Mio istuu tiiviisti vartalon muotoihin ja on huomaamaton monien innovatiivisten ominaisuuksiensa vuoksi.


Tärkeimmät edut:

• Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin

• Neutraalin harmaa tekstiili on huomaamaton, jopa valkoisten vaatteiden alla

• Ympyränmuotoinen suodatin vähentää todistetusti pullistumista

Tärkeimmät edut

Ei ole kahta samanlaista vartaloa. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – ja niiden muodot voivat muuttua päivän aikana ja liikkuessamme. Siksi voi olla haastavaa löytää sopiva tuote.’’

  • SenSura Mio mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin ja seuraa luonnollisia vartalon liikkeitä säilyttäen varman istuvuuden.
  • Salaisuus on elastisessa pohjalevyssä, joka venyy ja palautuu takaisin muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihosi, myös SenSura Mio on elastinen, joten se venyy ihosi mukana, kun vartalosi liikkuu.
  • SenSura Mio tekee olosi varmaksi, joten voit elää ja olla luottavaisin mielin – myös sosiaalisissa tilanteissa.

Uusi SenSura Mio näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

  • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, eli tekstiilistä. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten, eikä se tartu kiinni vaatteisiin. Se ei myöskään jää märäksi suihkun jälkeen. Lisäksi tekstiilimateriaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen
  • SenSura Mion väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
  • SenSura Mion ei ole tarkoitus imitoida vartalon muotoa. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta sen käyttäjä voi tuntea olonsa varmaksi.

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

  • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Esisuodattimen ansiosta ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, jolloin suodattimen läpi pääsevä ilmavirtaus kestää kauemmin ja pullistumista ilmenee vähemmän.
  • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.