Go to content.
Tuote lisätty
0 Tuote(Tuotteet)
Tilaukseni

SenSura Mio Original 1-osainen suljettu

Entistä parempi istuvuus. SenSura® Mio on uusi paksusuoliavannesidos, joka on suunniteltu istumaan yksilöllisiin vartalon muotoihin. Siinä on elastinen pohjalevy, joka mukautuu vartalon liikkeisiin.

Tuotekuvaus

SenSura Mio – istuu yksilöllisiin vartalon muotoihin. Tuntuu varmalta

SenSura Mio on uusi paksusuoliavannesidos, jossa on ainutlaatuisen elastinen ja hyvin istuva pohjalevy:

  • Taipuisat pohjalevyt perustuvat BodyFit®Technologyyn
  • Mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin
  • Se säilyttää varman istuvuutensa, koska se mukautuu luonnollisiin vartalon liikkeisiin

Tärkeimmät edut

BodyFit®Technology – on suunniteltu ajatellen yksilöllisiä vartalon muotoja

BodyFit Technology on uusin innovaatiomme avanteen hoidossa. Tieto siitä, ettei kahta samanlaista vartaloa ole olemassa, on ajatustapamme ydin ja kannustaa meitä suunnittelemaan ja kehittämään ratkaisuja, jotka istuvat varmasti ja mukavasti kaikkiin vartalon muotoihin. Me kutsumme tätä ihmiskeskeiseksi kehitykseksi.

Sama, mutta erilainen

Ihmisvartalot ovat perusmuodoltaan samanlaisia, mutta eri kokoja ja muotoja löytyy loputtomiin. Lisäksi vartalon muodot myös muuttuvat. Paino saattaa laskea tai nousta. Vatsassa saattaa olla ilmaa tai vatsalihakset voivat jännittyä. Liikumme usein äkkinäisestikin. Joillakin on myös tyriä ja arpia, jotka on otettava huomioon.

Työstä tekee entistä haastavamman se, että huonosti istuvat sidokset ovat suurin syy ohivuotoihin, jotka ovat usein käyttäjän suurin huolenaihe. Lähtemällä avanneleikattujen tarpeista Coloplast kehittää tuotteita, joiden avulla voidaan muodostaa varma istuvuus avanteen ympärille.

Leikkuuohjain

Leikkuuohjaimessa on vaalean sinisiä leikkausviivoja sopivan kokoiseen aukkoon. Leikkuuohjain helpottaa pohjalevyn leikkaamista, jotta voit varmistua tiiviistä istuvuudesta avanteesi ympärille.

Suositellut tuotteet