Tuotekuvaus

SenSura Mio istuu paremmin vartaloon ja on mahdollisimman huomaamaton monien innovatiivisten ominaisuuksiensa takia.

Tärkeimmät edut:

• Elastinen pohjalevy mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin
• Neutraali harmaa tekstiili on mahdollisimman huomaamaton ja luonnollisen näköinen
• Uusi Click-kiinnitys antaa lisää varmuutta ja turvallisuuden tunnetta

SenSura Mio Click -virtsa-avannesidoksen elastinen pohjalevy on irrallaan pussista, joten pussin voi vaihtaa vaihtamatta pohjalevyä. Pussi kiinnitetään pohjalevyyn uudella Click-kiinnityksellä, jonka korvin kuultava “click”-ääni varmistaa, että pussi on kiinnitetty tiiviisti pohjalevyyn. Tyhjennettäviin SenSura Mio Click -virtsa-avannesidoksiin on saatavilla laaja valikoima suoria pohjalevyjä valmiiksi leikattuina ja leikattavina. Pusseja on saatavilla erikokoisina, sekä kirkkaina että neutraalin harmaana. Kiinnitysmekanismin halkaisija on 40 tai 50 mm.

Tyhjennettävässä SenSura Mio Click -mallissa elastinen pohjalevy on erillään pussista, joten pussin voi vaihtaa vaihtamatta pohjalevyä. Pussi kiinnitetään pohjalevyyn uudella Click-kiinnityksellä, jonka korvin kuultava “click”-ääni varmistaa, että pussi on kiinnitetty tiiviisti pohjalevyyn. Tyhjennettäviin SenSura Mio Click -avannesidoksiin on saatavilla laaja valikoima suoria pohjalevyjä valmiiksi leikattuina tai leikattavina. Pusseja on saatavilla erikokoisina, sekä kirkkaina että neutraalin harmaana. Kiinnitysmekanismin halkaisija on 40, 50, 60 tai 70 mm.

Tärkeimmät edut

Kaksi vartaloa eivät koskaan ole samanlaisia. Meidän vartalomme ovat erikokoisia ja erimallisia – ja niiden muodot voivat muuttua päivän aikana ja liikkuessamme. Siksi voi olla haastavaa löytää tuote, joka sopii.

  • SenSura Mio mukautuu yksilöllisiin vartalon muotoihin ja seuraa luonnollisia vartalon liikkeitä säilyttäen vakaan istuvuuden.
  • Salaisuus tuotteen ominaisuuksien takana on elastinen pohjalevy, joka venyy ja palautuu takaisin muotoonsa. Iho on luonnostaan elastinen. Se venyy ja joustaa, kun vartalo liikkuu. Kuten ihosi, myös SenSura Mio on elastinen, joten se venyy ihosi mukana, kun vartalosi liikkuu.
  • SenSura Mio tekee olosi varmaksi, joten voit toimia luottavaisesti jokapäiväisessä elämässäsi – myös sosiaalisissa tilanteissa.

Uusi SenSura Mio näyttää erilaiselta kuin mitkään muut avannepussit, koska se on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja luonnollisen näköiseksi.

  • Toisin kuin muut avannetuotteet, SenSura Mio tehdään materiaalista, jota me muutenkin pidämme yllämme, ts. kankaasta. Se on pehmeä ja mukava ihoa vasten ja vähentää hankausta vaatteita vastaan, eikä se tunnu märältä suihkun jälkeen. Lisäksi kankainen materiaali tekee avannepussista enemmän vaatteen kuin hoitotarvikkeen näköisen.
  • SenSura Mion väri valittiin satojen värien joukosta, kunnes löydettiin väri, joka on mahdollisimman näkymätön kaikenväristen vaatteiden alla – myös valkoisten.
  • SenSura Mio ei yritä imitoida kehonmuotoa. Se on luonnollinen, henkilökohtainen tarvike, joka on mahdollisimman huomaamaton, jotta voit tuntea olosi varmaksi.

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia avannepussisi pullistumisen vuoksi? Uudessa ympyränmuotoisessa suodattimessa on esisuodatin, joka vähentää tätä ongelmaa.

  • Esisuodattimen tehtävä on suojella aktiivihiiltä ja suodatinkalvoa, koska nämä kaksi osaa ovat erittäin arkoja eritteille. Siitä syystä ympyränmuotoinen suodatin tukkeutuu harvemmin, joten ilmavirta kulkee suodattimen läpi hitaammin ja huomaat, että pullistumista ilmenee vähemmän.
  • Ympyränmuotoisen suodattimen on itse asiassa osoitettu vähentävän pullistumista jopa 61 %. Ympyränmuotoinen suodatin on huomaamaton ja se auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin.