Tuotekuvaus

1-osaisessa tyhjennettävässä SenSura-avannesidoksessa kaksikerroksinen pohjalevy on pysyvästi kiinni pussissa. Pussia vaihdettaessa koko avannesidos poistetaan ja vaihdetaan. 1-osaisia tyhjennettäviä SenSura-avannesidoksia on saatavana tasaisella tai kuperalla pohjalevyllä. Laajassa valikoimassa on useita erikokoisia valmiiksi leikattuja ja leikattavia sekä erikokoisia pusseja, joita on saatavana kirkkaana tai beigenä, tarkastusikkunalla tai ilman.


SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:
  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihosuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta


Mukava ja huomaamaton pussi

Tyhjennettävässä 1-osaisessa SenSura-avannesidoksessa on useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:
  • Piilotettava hana – hana on helppo tyhjentää ja puhdistaa ja siinä on valmiina tarranauhasuljin, jonka avulla se on helppo kääntää ja piilottaa pussissa olevaan taskuun. Pussi voidaan itse asiassa taittaa säilytettäväksi sen omassa taskussa, jolloin se on vain puolet koostaan, juuri sopiva hetkiin, joissa huomaamattomuus on tärkeää.
  • Tarkastusikkuna - helpottaa pohjalevyn asettamista paikalleen avanteen ympärille ja mahdollistaa avanteen tarkistamisen tarvittaessa.
  • Sisäänrakennettu suodatin - vähentää pussin pullistumista ja neutraloi hajuja.

Convex light vaikeisiin avanteisiin

1-osaisia tyhjennettäviä SenSura-avannesidoksia on saatavana kuperalla Convex Light -pohjalevyllä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.