Tuotekuvaus

1-osaisessa SenSura Uro -virtsa-avannesidoksessa kaksikerroksinen pohjalevy on pysyvästi kiinni pussissa. Pussia vaihdettaessa koko avannesidos poistetaan ja vaihdetaan. 1-osaisia SenSura Uro -virtsa-avannesidoksia on saatavana tasaisella tai kuperalla pohjalevyllä. Laajassa valikoimassa on useita erikokoisia valmiiksi leikattuja ja leikattavia sekä erikokoisia pusseja, joita on saatavana kirkkaana tai beigenä.


SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:
  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihonsuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta

Mukava ja huomaamaton pussi

1-osaisessa SenSura Uro -virtsa-avannesidoksessa useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:

  • Takaiskuventtiili - estää virtsaa huuhtoutumasta takaisin avanteeseen, mikä vähentää virtsatulehduksien riskiä.
  • Pehmeä piilotettava hana – helppo käyttää ja voidaan taittaa piiloon, kun se ei ole käytössä. Tämä estää hanan hankautumista reiteen ja parantaa mukavuutta ja huomaamattomuutta.
  • Monta kammiota - pussi on jaettu kammioihin, joten virtsa jakaantuu tasaisesti pussiin. Näin se pysyy ohuena ja huomaamattomana eikä pussista kuulu loiskeääniä.

Convex light vaikeisiin avanteisiin

1-osaisia SenSura Uro -virtsa-avannesidoksia on saatavana kuperalla Convex Light -pohjalevyllä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.