Tuotekuvaus

2-osaisessa SenSura Click -avannesidoksessa on rengaskiinnitys, joka tekee kiinnityksestä erityisen varman.
  • Pussi kiinnittyy tiiviisti pohjalevyyn mekaanisella kiinnitysjärjestelmällä. Korvin kuultava klik-napsaus varmistaa, että pussi on lukittu tiiviisti pohjalevyyn.
  • Ennen lukitsemista pussia voidaan kääntää haluttuun asentoon irrottamatta pussia pohjalevystä.
  • Pussi voidaan irrottaa kaksikerroksisesta SenSura-pohjalevystä, jotta pohjalevyä ei tarvitse vaihtaa joka kerta pussia vaihdettaessa.
Tyhjennettäviä SenSura Click -avannesidoksia on saatavana SenSura- ja SenSura Xpro -pohjalevyillä tasaisina tai kuperina. Laaja valikoima koostuu valmiiksi leikatuista ja leikattavista pohjalevyistä sekä erikokoisista pusseista, joita on saatavana kirkkaana tai beigenä.

SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:
  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihonsuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta
SenSura Xpro -pohjalevy antaa lisäsuojaa aggressiivisia eritteitä vastaan. Se sopii henkilöille, joilla on ohutsuoliavanne tai virtsa-avanne, jonka erite on niin voimakasta, että tavalliset pohjalevyt hajoavat liian nopeasti.


Mukava ja huomaamaton pussi

Tyhjennettävässä SenSura Click -avannepussissa on useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:
  • Piilotettava hana – hana on helppo tyhjentää ja puhdistaa ja siinä on valmiina tarranauhasuljin, jonka avulla se on helppo kääntää piiloon. Pussi voidaan itse asiassa taittaa säilytettäväksi pussissa olevaan taskuun, jolloin se on vain puolet koostaan, juuri sopiva hetkiin, joissa huomaamattomuus on tärkeää.
  • Tarkastusikkuna - helpottaa pohjalevyn asettamista oikein ja mahdollistaa avanteen tarkistamisen tarvittaessa.
  • Sisäänrakennettu suodatin - vähentää pussin pullistumista ja neutraloi hajuja.

Convex light vaikeisiin avanteisiin

SenSura Click -pohjalevyjä on saatavana kuperina Convex light -levyinä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.