Tuotekuvaus

SenSura Flex on 2-osainen avannesidos, jossa on tarrakiinnitys ja 1-osaisen avannesidoksen edut – ainutlaatuinen yhdistelmä varmuutta ja joustavuutta.
  • Pussi kiinnittyy tiiviisti kaksikerroksiseen SenSura-pohjalevyyn vahvalla tarrakiinnityksellä.
  • Tarrakiinnitys on joustava ja antaa liikkumisen vapautta, mikä tekee SenSura Flex -sidoksesta mukavan ja huomaamattoman käyttää.
  • Pussi voidaan irrottaa kaksikerroksisesta SenSura-pohjalevystä, jotta pohjalevyä ei tarvitse vaihtaa joka kerta pussia vaihdettaessa.
Suljettuja SenSura Flex -avannesidoksia on saatavana SenSura-pohjalevyillä tasaisina tai kuperina. Laaja valikoima koostuu valmiiksi leikatuista tai leikattavista pohjalevyistä sekä erikokoisista pusseista, joita on saatavana kirkkaana tai beigenä.


SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:
  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihonsuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta

Mukava ja huomaamaton pussi

Suljetussa SenSura Flex -pussissa on useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:
  • Sisäänrakennettu suodatin - vähentää pussin pullistumista ja neutraloi hajuja.
  • Irrotuskorvake - tekee pohjalevyn irrottamisesta helppoa jättämättä jäämiä iholle, mikä tekee pussin vaihtamisesta miellyttävämpää
  • Pehmeä taustakangas - vahva ja vettä hylkivä kangas on helppo kuivata pesun tai uimisen jälkeen.

Convex light vaikeisiin avanteisiin

SenSura Flex -pohjalevyjä on saatavana kevyesti kuperina Convex Light -levyinä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.