Tuotekuvaus

SenSura Flex on 2-osainen avannesidos, jossa on tarrakiinnitys ja 1-osaisen avannesidoksen edut – ainutlaatuinen yhdistelmä varmuutta ja joustavuutta.
  • Pussi kiinnittyy tiiviisti kaksikerroksiseen SenSura-pohjalevyyn vahvalla tarrakiinnityksellä.
  • Tarrakiinnitys on joustava ja antaa liikkumisen vapautta, mikä tekee SenSura Flex -sidoksesta mukavan ja huomaamattoman käyttää.
  • Pussi voidaan irrottaa kaksikerroksisesta SenSura-pohjalevystä, jotta pohjalevyä ei tarvitse vaihtaa joka kerta pussia vaihdettaessa.
SenSura Flex Uro -virtsa-avannesidoksia on saatavana SenSura- ja SenSura Xpro -pohjalevyillä tasaisina tai kuperina. Laaja valikoima koostuu valmiiksi leikatuista tai leikattavista pohjalevyistä sekä erikokoisista pusseista, joita on saatavana kirkkaana tai beigenä.


SenSuran kaksikerroksinen pohjalevy on varma ja ihoystävällinen

Ainutlaatuisessa SenSura-pohjalevyssä on kaksi kerrosta, jotka on suunniteltu antamaan varmuutta ja luotettavuutta arkielämään:
  • Suojaava kerros - suojaa ihoa avanteen eritteeltä
  • Ihonsuojakerros - pitää ihon terveenä imemällä ylimääräistä kosteutta
SenSura Xpro -pohjalevy antaa lisäsuojaa aggressiivisia eritteitä vastaan. Se sopii henkilöille, joilla on ohutsuoliavanne tai virtsa-avanne, jonka erite on niin voimakasta, että tavalliset pohjalevyt hajoavat liian nopeasti.


Mukava ja huomaamaton pussi

SenSura Flex Uro -virtsapussissa on useita mukavuuden ja huomaamattomuuden takaavia ominaisuuksia:

  • Takaiskuventtiili - estää virtsaa huuhtoutumasta takaisin avanteeseen, mikä vähentää virtsatulehduksien riskiä.
  • Pehmeä piilotettava hana – helppo käyttää ja voidaan taittaa piiloon, kun se ei ole käytössä. Tämä estää hanan hankautumista reiteen ja parantaa mukavuutta ja huomaamattomuutta.
  • Monta kammiota - pussi on jaettu kammioihin, joten virtsa jakaantuu tasaisesti pussiin. Näin se pysyy ohuena ja huomaamattomana ja loiskeäänet vähenevät.

Convex light vaikeisiin avanteisiin

SenSura Flex -pohjalevyjä on saatavana kevyesti kuperina Convex Light -levyinä. Ovaalin muotoinen Convex light -pohjalevy on suunniteltu vaikeisiin avanteisiin, esimerkiksi jos avanne on vetäytynyt tai sijaitsee ihopoimussa. Se antaa kevyen paineen avannetta ympäröivälle iholle ja vähentää näin ohivuotoriskiä työntämällä kevyesti avannetta ulos päin. Kysy avannehoitajaltasi lisätietoja Convex light -pohjalevyistä.