”Jos saisin yhden toiveen, se ei olisi kävelykyvyn takaisin saaminen, vaan kyky hallita suoltani. Niin tärkeää se on.”

Becky, selkäydinvamma, Yhdysvallat

Hallitse suolen toimintaa Peristeen® Plus -järjestelmän avulla

Monille oikean hoidon löytäminen suolen toimintaongelmiin voi olla hidasta. Peristeen® Plus -suolihuuhtelujärjestelmä voi muuttaa käyttäjiensä elämän pysyvästi. Suolihuuhtelu Peristeen Plus -järjestelmällä auttaa ehkäisemään ulosteenkarkailua ja ummetusta jopa kahden päivän ajan, joten voit tuntea itsesi itsevarmaksi ja että hallitset suolesi toimintaa.

9/10* sanoo sen olevan helppokäyttöinen

Peristeen® Plus on suunniteltu niin, että voit itse päättää ajan ja paikan päivittäiselle suolenhuuhtelurutiinillesi, jotta voit saavuttaa haluamasi tulokset.

Peristeen Plus helpottaa kodin ulkopuolella liikkumista ja antaa sinulle itseluottamusta sosiaaliseen elämään.

*9/10 niistä käyttäjistä, omaishoitajista ja terveydenhuollon ammattilaisista, jotka ovat kokeilleet Peristeen Plus -järjestelmää.  Coloplast, Peristeen Plus User, HCP Product evaluation usage (n=60), 2020, Data-on-file (PM-17396). 

Jos sinulla on ummetusta tai ulosteinkontinenssia, on tärkeää, että kerrot siitä terveydenhuollon ammattilaiselle. Coloplast® Tuki -palvelumme asiantuntijat auttavat sinua onnistumaan Peristeen Plus -järjestelmän kanssa. Soita meille numeroon (09) 8946 750.