Tuotekuvaus

Peristeen Plus on tehokas vaihtoehto muihin suolenhoitomenetelmiin verrattuna. Peristeen Plus soveltuu käytettäväksi omatoimisesti tai avustettuna. Voit päättää, milloin ja missä haluat tyhjentää suolesi. Kun Peristeen Plus on käytössä rutiininomaisesti, päivittäin tai joka toinen päivä, se auttaa vähentämään ulosteinkontinenssista ja ummetuksesta aiheutuvaa fyysistä epämukavuutta ja henkistä taakkaa.

Pallokatetrin avulla peräsuoli voidaan tiivistää siten, että vesi pysyy suolessa. Pallokatetria on kahta kokoa: Regular (Vakiokoko) ja Small (Pieni). Kun suositeltu määrä vettä on viety suoleen, vesi ja uloste tyhjentyvät.

Peristeen Plus soveltuu kaikkien käytettäväksi, lapsista aikuisiin, mutta käyttäjälle on toimitettava täydelliset ohjeet terveydenhuollon ammattilaisen toimesta ennen kuin hän ryhtyy käyttämään tätä tuotetta.

Peristeen Plus -järjestelmä on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Peristeen Plus -järjestelmä pallokatetrilla sisältää kaiken, mitä tarvitset suolen huuhteluun:

1 ohjausyksikkö

2 pallokatetria

1 vesipussi (sis. kierrekorkin ja lämpötilan ilmaisimen)

2 nauhaa

1 letku

1 säilytyslaukku*

*Peristeen Plus on saatavana myös ilman säilytyslaukkua. Sen tarkoituksena on vähentää valmistettujen laukkujen määrää, jotta voimme osaltamme pienentää ympäristöjalanjälkeämme.